Den tryggeste måten å kjøpe og selge e-billetter på

TicketSwap er et trygt, praktisk og rettferdig sted der du kan kjøpe og selge e-billetter til konserter, festivaler, sportsarrangementer, teater og utflukter. Svindel forhindres ved strenge kontroller og samarbeid med organisasjoner og partnere.

Hvorfor TicketSwap?

how-does-it-work:why.safe.titlehow-does-it-work:why.safe.title

Trygt

TicketSwap er trygt. Billettene og selgerne på plattformen verifiseres basert på flere kriterier. Via partnerskap med organisasjoner og billettleverandører tilbyr vi SecureSwap-billetter som er 100 % gyldige. Les mer om SecureSwap her.

how-does-it-work:why.easy.titlehow-does-it-work:why.easy.title

Enkelt

Oppføring av en billett kan gjøres med noen få klikk. Bare last opp billetten og oppgi den nødvendige informasjonen. Etter dette kan du slappe av – du blir varslet når billetten er solgt, og vi overfører pengene til bankkontoen din innen tre virkedager. Det er også enkelt å kjøpe en billett. Du kan betale direkte via appen vår, så blir billetten tilgjengelig i TicketSwap-kontoen din og umiddelbart sendt til e-postinnboksen din.

how-does-it-work:why.fair.titlehow-does-it-work:why.fair.title

Rettferdig

Som TicketSwap-fan vet du at du alltid betaler en rimelig pris for billettene dine. Vi beskytter kjøpere mot overprising ved å sette en maksimumspris som ikke kan overstige billettens pålydende verdi.

Kjøpe billetter

⚡️ Motta billetten umiddelbart

Finn billetten ser etter, betal på nettet, og så får du billetten umiddelbart. Billetter du ser til salgs er allerede lastet opp av selgeren, så de sendes umiddelbart til deg etter betaling.

👮‍♂️ Strenge kontroller

Svindel forhindres av brukersjekker og via partnerskap og samarbeid med arrangører av arrangementer. Du finner mer informasjon om brukersjekkene våre ved å klikke her.

👁 Åpenhet

Du kan se navnet og bildet til personen du kjøper en billett fra. Du kan også se om vedkommende har tilknyttet kontoen sin på sosiale medier og om de har solgt billetter med oss tidligere. Når vi viser disse detaljene, får du tillit til personen du kjøper fra.

🤑 Rettferdige priser

Vi beskytter kjøpere mot overprising ved å sette en maksimumspris som ikke kan overstige billettens pålydende verdi. Slik vet du at du alltid betaler en rimelig pris for billettene dine.

Selge billetter

Når du har lagt ut oppføringen din på nettet, kan du ta det med ro. Vi sender deg et varsel når billetten er solgt – du vil få betalingen innen én virkedag. Så enkelt er det!

1
Last opp filen og velg billettene du vil selge

Last opp filen og velg billettene du vil selge

Når du selger flere billetter i en pakke, bare last opp originalfilen. Vi vil dele opp filen automatisk og be deg om å velge hvilke du vil selge og hvilke du vil beholde. Når oppføringen er opprettet, sender vi billettene du ville beholde.

2
Fastslå salgsprisen din og skriv inn bankkontonummeret ditt

Fastslå salgsprisen din og skriv inn bankkontonummeret ditt

Vi beskytter kjøpere mot overprising ved å sette en maksimumspris som ikke kan overstige billettens pålydende verdi.

3
Promoter oppføringen din på Facebook og X

Promoter oppføringen din på Facebook og X

Du vil selge billetten din så snart som mulig – vi skjønner det. Derfor har vi gjort det veldig enkelt å promotere oppføringen din. Du bestemmer hva som blir delt. Det er også mulig å selge billetten privat til noen.

4
Bli varslet og få betalt når billetten blir solgt

Bli varslet og få betalt når billetten blir solgt

Når du har lagt ut oppføringen din på nettet på plattformen vår, trenger du ikke å gjøre mer. Vi sender deg et varsel når billetten er solgt, og overfører pengene til deg innen de neste tre virkedagene. Så enkelt er det å bruke TicketSwap.

Begynn å selge billetten din
SecureSwap

SecureSwap

Vi samarbeider med arrangører, lokaler og billettleverandører. Billetter som selges for disse arrangementene, blir ugyldiggjort, og kjøperen mottar en ny billett. Du kan gjenkjenne disse arrangementene med SecureSwap-logoen som er synlig i oppføringen.

Få det beste fra TicketSwapFå det beste fra TicketSwap
TicketSwap
Sziget Festival 2022Philipp selger 3 billetter £48.64 hver

Få det beste fra TicketSwap

  • Få raskere varsler for nye billetter
  • Tilgang til billettene dine uten nett, når som helst
  • Selg billettene dine med noen få trinn
App Store
4.7 – 9000+ anmeldelser
Google Play
4.6 – 6000+ anmeldelser